NIEUWBOUW
Nieuwbouw: van woningen tot utiliteitswerken

Timmer- en Aannemersbedrijf Gebr. van Alphen is thuis in nieuwbouwprojecten, van woningen tot utiliteitswerken zoals kantoren, bedrijfshallen, tankstations, wasstraten en dergelijke.

Wij geven de voorkeur aan de traditionele bouwmethode. Van ontwerp tot en met de gehele realisatie wordt er meegedacht en ter plaatse worden er oplossingen aangedragen voor uw wensen.

Ieder nieuwbouwproject vraagt om een specifieke aanpak, Timmer- en Aannemersbedrijf Gebr. van Alphen beschikt over alle benodigde kwaliteiten om uw nieuwbouwproject van welke omvang dan ook op een correcte wijze uit te voeren.

BEKIJK PROJECTEN..
VERBOUW
Verbouw is meer dan wooncomfort

Wilt u uw woning uitbreiden? Wij kunnen voor uw woning vergroten door een aanbouw te plaatsen aan de achterzijde van uw woning. Het plaatsen van een erker of serre levert u ook veel extra leefruimte op.

Met een veranda verlengt u de woonkamer, maakt u uw huis groter en overdekt u tegelijkertijd een stukje van uw tuin, zodat u altijd buiten kunt zitten!

Misschien wilt u de zolder vergroten, door het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw kunt u deze ruimte realiseren.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit een breed scala van mogelijkheden. In alle gevallen kunnen wij u van dienst zijn.

BEKIJK PROJECTEN..
ONDERHOUD
Heeft uw woning of bedrijfspand onderhoud nodig?

Onder renovatie verstaan wij het terugbrengen van de oude glorie na jarenlang achterstallig onderhoud van het gebouw. Een bouwobject kan het niet zonder periodiek onderhoud stellen teneinde de levensduur te verlengen.

Aannemersbedrijf Gebr. van Alphen kan dan een passende oplossing bieden voor o.a. het vervangen van deuren, kozijnen, plafonds, vloeren, gevels en dakrenovatie. Wij voeren uw onderhoudsklussen graag vakkundig voor u uit.

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Of moet uw badkamer veranderd worden. Ook voor deze werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

BEKIJK PROJECTEN..